Férfi oldaltáska

Manapság egyre több férfi szeret táskát hordani, hiszen nem minden személyes tárgy fér el a nadrágzsebben, és nem is túl esztétikus, ha az összes zseb tele van tömve telefonnal, kulccsal, tárcával.
Férfi oldaltáska választékunk minden korosztály számára kínál megoldást, akár saját célra, mert a régi elhasználódott, vagy ha ajándék gyanánt vásárolna táskát egy családtagjának vagy barátjának. A klasszikus, mindennapi használatra vagy szabadidős célra, szövetből készült táskák mellett árusítunk olyan műbőr táskákat is, amelyekkel elegánsabb alkalmakon is megjelenhetünk.

Újdonságaink között megtalálhatóak a fiatalok között jelenleg is rendkívül népszerű, szövet férfi oldaltáska fazonok, amelyeket a klasszikus hátizsák helyett, a mellkason átlósan átvetve hordanak leggyakrabban, de az állítható pántnak köszönhetően vállon is viselhetőek. Ezeket a darabokat is több kedvelt színben megtalálja nálunk.

Mindemellett azoknak az uraknak is kínálunk alternatívát, akik a munkájukhoz keresnek megfelelő kiegészítőt: akár hagyományos laptop táska, akár nagy méretű férfi oldaltáska formájában, amelyben a notebook mellett a szükséges mappák és iratok számára is jut elég hely.

Viszonteladóként itt is nagyobb mennyiségben rendelhet, a kartonban szállított darabszámot minden terméknél feltüntetjük.

Kellemes válogatást!

1–12 / 20 találat

Fekete Férfi Laptop Táska 203

2790 Ft

Fekete-szürke Férfi Laptop Táska 403

2790 Ft

Férfi Laptop Táska 301

2790 Ft

Férfi műbőr oldaltáska 603

Férfi műbőr oldaltáska 604

Férfi műbőr oldaltáska 6121

Férfi műbőr oldaltáska 712

Férfi nagy oldaltáska fekete 88113

2990 Ft

Férfi nagy oldaltáska fekete 88115

2990 Ft

Férfi oldaltáska 8032

Férfi oldaltáska 8033

Férfi oldaltáska 8035