A megfelelő férfi pénztárca hiányzik még a születésnapi csomagból, vagy édesapjának, párjának keres megfelelő ajándékot? Netán Önnek van szüksége új pénztárcára, mert a régi elhasználódott?
Esetleg Ön kereskedő, és új termékeket keres eladási céllal? Akár magáncélra vásárol, akár boltját töltené fel új árukészlettel, webshopunkban különféle táskáink mellett széleskörű férfi pénztárca választékot is talál, amelyben klasszikus, jó minőségű műbőr pénztárcákat kínálunk.
Férfi pénztárcáink standard méretűek, de több fakkos és zsebes kivitelüknek köszönhetően rendkívül praktikusak, külön rekeszek szolgálnak a készpénz, a fémpénz és a bankkártyák tárolására. Általánosan fekete és barna színben, vagy e két szín kombinációjában rendelhetőek pénztárcáink, de a termékoldalon minden esetben megtekintheti, hogy az adott férfi pénztárca milyen színben elérhető, és készletünkön mekkora mennyiség áll rendelkezésre.
Magánvevőinket is rendkívül alacsony árakkal csábítjuk vásárlásra, viszonteladó vásárlóinkat pedig mennyiségi kedvezményekkel várjuk. Férfi pénztárca kínálatunk folyamatosan bővül és változik, így érdemes időről időre visszalátogatni webshopunkba, hogy le ne maradjon az újdonságokról.

Összesen 5 találat