Női válltáska

Ezen az oldalon folyamatosan bővülő női válltáska kollekciónkból csemegézhet. A webshopunkban található legtöbb táskánk variálható: kézitáskából állítható pánt segítségével válltáskává alakítható, így rendkívül praktikus is, hiszen a későbbiekben az alkalomhoz igazíthatja a kiszemelt darabokat.

Szinte az összes női válltáska több színben is elérhető, az Önnek tetsző táska képére kattintva minden egyes színvariációról kinagyítható fotót is talál, így segítünk Önnek a választásban. Sőt, az Összehasonlítás funkcióval több típusú táskát egymás mellé helyezve összevetheti a különböző termékek fotóit és tulajdonságait, ez is megkönnyítheti a végső döntést. Akár saját magának, akár ajándékba szeretne táskát vásárolni, itt biztosan megtalálja a megfelelőt.

Viszonteladóként egyszerre nagyobb mennyiségben rendelhet, és minden válltáska, kézitáska aloldalán informálódhat, hogy egy karton hány darab terméket rejt, és milyen színleosztásban szállítjuk a kiválasztott táskacsomagot. Ha további információra van szüksége a rendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Népszerű táskafazonok közkedvelt színekben, és folyamatosan megújuló választék: ezért is érdemes webshopunkba időről időre visszalátogatni.

1–12 / 16 találat

Női kézitáska 1788

Női kézitáska 6052

Női műbőr kézitáska 904

Női műbőr kézitáska 911

Női válltáska 1704

Női válltáska 1705

Női válltáska 1706

Női válltáska 1710

Női válltáska 1712

Női válltáska 1715

Női válltáska 1716

Női válltáska 1719